top of page

Cobalt Box Self Storage

Een opslagruimte huren in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de opslag van goederen: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een opslagruimte online reserveren. Zo hoeft u bij aankomst enkel nog het contract te tekenen en kan u meteen beginnen met opslaan!

Opslagruimtes te huur

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes te huur in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslagruimte te huur in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimte varianten

 

Cobalt Box biedt flexibele huurformules zonder vaste looptermijn voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van branddetectie. Er staan steeds verhuistrolley's ter beschikking om uw opslaggoederen gemakkelijk te verhuizen en laden en lossen kan tot voor het gebouw. Profiteer van onze promo als u minimaal 3 maanden huurt en betaal voor de eerste maand slechts €1!

Cobalt Box Self Storage
bottom of page