FAQ

Heeft u een vraag over een opslagruimte huren bij Cobalt Box of wenst u meer te weten te komen over onze werkwijzen en beveiliging? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen die onze collega's vaak te horen krijgen. Niet gevonden wat u zocht?Contacteer ons dan op +32 3 430 40 41 of via het contactformulier, wij helpen u graag verder. 

Toegankelijkheid

Hoe bepaal ik mijn opslagruimte?


Schrijf neer wat u precies wilt opslaan en maak een inschatting van het volume van uw opslagruimte door onze voorbeelden te bekijken. Bij elke opslagruimte kan je bekijken hoeveel je kan opslaan.
Welke soorten opslagruimtes zijn er?


Cobalt Box heeft opslagruimtes die variëren van een locker met 1m³ opslagruimte tot opslagruimtes met 90m³. Een overzicht van de beschikbare opslagruimtes per locatie kan je bekijken op onze vestiging pagina's van Deurne, Mortsel en Brasschaat.
Hoe hoog zijn de opslagruimtes?


Onze opslagruimtes zijn 2,7 m of 3 meter hoog (uitgezonderd Lockers). Wil je zeker zijn dat je opslaggoederen passen in onze opslagruimte? Contacteer ons dan op +32 3 430 40 41 en wij helpen je graag verder.
Hoe snel heb ik toegang tot mijn opslagruimte?


Zodra u het contract ondertekent, heb je onmiddellijk toegang tot je opslagruimte. Je ontvangt een geheime code voor toegang tot de opslagruimtes en kan onmiddellijk beginnen met opslaan. Zorg er wel voor dat je een slot voorziet om je opslagruimte te vergrendelen, dit kan je aankopen ter plaatse in onze vestigingen.
Wanneer heb ik toegang tot mijn opslagruimte?


Je hebt 24/24 uur en 7/7 dagen toegang tot je opslagruimte. Gebruik hiervoor je persoonlijk code om toegang te krijgen tot de opslagruimtes.
Ik ben mijn sleutel verloren of mijn persoonlijke toegangscode vergeten... wat nu?


Zodra je merkt dat je sleutel verloren is of je de persoonlijke toegangscode bent vergeten, neemt je best zo snel mogelijk contact op met een medewerker van Cobalt Box. Tijdens de openingsuren van onze kantoren kan je ook rechtstreeks naar het bureau van de vestiging komen. Vergeet zeker je identiteitskaart niet! Voor het uitboren van een slot betaal je 50 euro. Een nieuw slot kost je 12 euro.
Zijn er hulpmiddelen aanwezig om mij te helpen met opslaan?


Je kan in onze vestigingen ter plaatse dozen en roltape kopen om je opslaggoederen netjes te stapelen in je opslagruimte. Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van onze rolwagens om dozen en goederen comfortabel tot aan je opslagruimte te rijden.

Beveiliging

Zijn mijn opslaggoederen veilig?


Alle Cobalt Box vestigingen vereisen een toegangscode om toegang te krijgen tot het terrein en hebben camerabewaking en brandbewaking. De opslagruimtes zijn vervarmd en vochtvrij en hebben elks een persoonlijk slot. Daarbij is het ook nodig om je opslagruimte te verzekeren, dit kan je snel en eenvoudig bij Cobalt Box alfsluiten.
Is mijn toegangscode uniek?


De toegangscode is geheel uniek per persoon zodat enkel Cobalt Box klanten toegang hebben tot het terrein.
Is er camerabewaking?


Er is 24/7 camerabewaking in al onze Cobalt Box vestigingen.
Kan Cobalt Box zelf in mijn opslagruimte?


Neen. De opslagruimtes zijn strict privé en alleen u heeft toegang met uw persoonlijke sleutel en eigen slot.

Contract

Wat heb ik nodig voor een opslagruimte te huren?


Om een opslagruimte te kunnen huren bij Cobalt Box hebben wij een geldige indetiteitskaart nodig en moet je het huurcontract ondertekenen. Nadien krijg je meteen een persoonlijk code en krijg je toegang tot je opslagruimte.
Is er een minimum huurtermijn?


Er is een minimum huurtermijn van 1 maand. Huur je minstens 3 maanden, dan krijg je de eerste maand zelfs aan €1!
Moet ik een verzekering hebben voor mijn opslagruimte?


Ja, voor de huur van een opslagruimte is een verzekering verplicht. Deze kan je envoudig bij Cobalt Box regelen bij het aangaan van je contract. Heb je zelf al een verzekering afgesloten bij een verzekeraar? Dan is het voorleggen van een bewijs hiervan ook voldoende.