top of page

Kleine opslag huren

Een kleine opslag huren voor tijdelijke opslag in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de bewaring van uw geliefde transportmiddel: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een kleine opslag online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Kleine opslag huren

Kleine opslag huren voor een tijdelijke opslag

Kom je tijdelijk ruimte te kort vanwege een verhuis, renovatie, overlijden of weet je even niet waar te blijven met al je spullen? Huur een kleine opslag bij Cobalt Box en profiteer van een tijdelijke opslag huren aan lage prijzen. Dankzij onze beveiligde toegangscontrole en camerabewaking zijn je spullen in goede handen.

Een kleine opslag huren kan je helpen om een onzekere periode te overbruggen of om te bufferen op een moment dat je net wat plaats te kort komt. Heb je renovatie- of verbouwingswerken voor de deur staan? Verhuis je en kom je net een maand aan opslag te kort? Heb je ene overlijden in de familie en wil je niet alle spullen meteen verkopen? Of kom je gewoonweg tijdelijk plaats te kort, een tijde opslag huren bij Cobalt Box is een ideale oplossing. Een kleine opslag huren kan al vanaf 1 maand en vanaf 1 m² !

 

Jouw kostbare spullen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Kleine opslag huren in Antwerpen voor een tijdelijke opslag

Kleine opslag of toch liever wat groter?

Een ruime opslagruimte bij Cobalt Box biedt de mogelijkheid om meerdere fietsen, kleine en grote meubelstukken, gereedschap, tuingereedschap, etc in op te slaan. Hoe klein of hoe groot je opslag ook moet zijn, wij hebben vast en zeker de opslagruimte die jij zoekt.

Tijdelijke opslag huren

Een tijdelijke opslag huren kan bij Cobalt Box al vanaf 1 maand zonder verdere verplichting. Onze flexibele huurcontracten bieden de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Beslis je om minstens 3 maanden te huren dan betaal je voor de eerste maand slechts €1! Onze tijdelijke opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten vanaf 1  en je kan dozen stapelen tot maximum 3m hoog.

24/7 toegang met toegangscontrole

Altijd toegang tot je kleine opslag met 24/7 beveiligde toegangscontrole, brand- en camerabewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage! Met onze flexibele huurformules vind je altijd wel een gepaste oplossing voor jouw opslag op maat.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page