Opslagtips voor een succesvolle opslagruimte

Hieronder kan je handige tips en advies vinden om jou opslagruimte zo goed mogelijk te benutten met de hoogste zorg voor je goederen.

1.

Het begint allemaal bij het inpakken

Zorg voor stevige dozen die je kan stapelen in je opslagruimte. Ze bespaar je kostbare ruimte. Maak gebruik van krantenpapier of gebruik noppenfolie om fragile goederen te beschermen bij het verhuizen en opslaan. Gebruik speciale kledingdozen voor het veilig opslaan van je kleding. Vergeet zeker niet de dozen te labelen zodat je steeds weet wat er in zit en verzegel ze stevig met een plakband rol.

2.

Denk na over de indeling in je opslag

Het loont zeker de moeite om na te denken over de indeling van je opslagruimte, zo kan je kostbare ruimte besparen door een schema op te stellen met wat je waar zal opslaan. Als je start met het opslaan zet je de stevige dozen en zware dingen onderaan voor een goede basis. Stapel zo veel mogelijk tot het plafond om alle ruimte te benutten. Vergeet niet een goede doorgang achter te laten zodat je steeds bij al je spullen kan. Veelgebruikte spullen plaats je dan ook best vooraan in de opslagruimte. Nu komt het labelen van de dozen zeker van pas om snel de juiste spullen te vinden.

3.

Zorg voor gepast vervoer

Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor gepast vervoer. Zo laat je het opslaan vlot verlopen en zorg je voor zo een klein mogelijke kans op beschadigingen aan dozen of meubelstukken. Zet ook hier je zware spullen onderaan en maak alles goed vast voor het transport.

Nu ben je volledig voorbereid kan je beginnen met het opslaan. Het Cobalt Box team wenst je alvast een succesvolle opslag!

Self-Storage vestigingen
Cobalt Box NV BTW BE 0671 792 801
Social media
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Heeft u vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op
Links

© 2021 Cobalt Box

Website by