top of page

Particulier een opslagruimte huren

Beveiligde toegang

24/7 toegankelijk

Flexibel huurcontract

Huur particulier een opslagruimte in Antwerpen bij Cobalt Box Self-Storage. Voor de eerste maand betaalt u slechts € 1 als u voor minstens 3 maanden een opslagruimte huurt. Huur uw opslagruimte bij Cobalt Box Self-Storage, zo maakt u in uw woonst, studentenhuis of garage weer ruimte om te leven.

Particulier opslagruimte huren

Opslagruimte particulier huren

Opslagruimte huren voor een verhuis

Heb je een verhuis voor de deur staan en weet je geen blijf met al je spullen? Of kom je net dat beetje ruimte te kort en wil je niets weggooien? Dan is een opslagruimte de ideale oplossing!

Tijdelijke opslag voor een renovatie

Bij een renovatie van een woonst komt veel kijken. Het laatste wat je wenst is schade of extreme vervuiling en stof op al je kostbare meubels. Sla je inboedel veilig op tijdens de werken. Zo kan je met een gerust hart focussen op wat moet. Na de renovatie kan je inboedel weer schitteren in je frisse woonst.

Tijdelijke opslag na een overlijden

In deze zware periode kan u alle geruststelling en steun gebruiken. Cobalt Box kan je helpen de inboedel veilig te bewaren tot je in alle rust deze kan doornemen. Met onze flexibele huurformules kunnen we een gepaste oplossing aanbieden voor een opslagruimte op maat.

Opslag tijdens een wereldreis

Plan je een ambitieuze reis naar het buitenland voor een langere tijd? Of ga je aan de slag in het buitenland voor je werk? Een appartement of huis dat leeg staat met enkel je inboedel brengt een hoge kost met zich mee. Zorg voor een opslagruimte van Cobalt Box om al je spullen veilig, droog en verwarmd op te slaan. Zo kan je met volle teugen genieten van je avontuur.

Meer ruimte creëren

Heb je nood aan net dat extra beetje ruimte? Dan kan Cobalt Box je helpen met opslagruimtes in verschillende groottes. Kies simpelweg de opslag die je het meest aan je noden voldoet, vul het reservatie formulier in en wij zorgen dat alles klaar is bij je aankomst.

Liever op zoek naar een zakelijke oplossing?

Bekijk onze zakelijke voordelen voor opslag.

Heb je een vraag?

Cobalt Box vestigingen

Cobalt Box kaart V1.jpg
IMG_0113_edited_edited.jpg

Onze tips voor een geslaagde opslag

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page