top of page

1500m² extra opslagruimte voor onze Self-Storage vestiging in Mortsel!

Onze Self-Storage vestiging in Mortsel kreeg onlangs een stevige uitbreiding in het aantal opslagruimtes. Maar liefst 230 nieuwe opslagruimtes zijn toegevoegd aan het gebouw wat onze opslagcapaciteit verhoogt met 1500m².Door de snelle groei van Cobalt Box had onze self-storage vestiging in Mortsel dringend nood aan extra opslagcapaciteit. Afgelopen maand zijn er werken uitgevoerd aan ons gebouw in Mortsel. De grote overdekte stalling plaatsten voor campers, in combinatie met uitbreidingen op de 1ste verdieping, maakte plaats voor maar liefst 230 nieuwe opslagruimtes wat onze opslagcapaciteit verhoogt met een extra 1500m².

Wie in regio Antwerpen woont weet dat ruimte niet zomaar in overvloed beschikbaar is. Teleworking vereist dat onze bureaus meer plek maken voor vaste computer schermen, nieuwe werkplekken worden gecreëerd in woonkamers en opbergkasten geraken vol. Of je nu recent geconfronteerd werd met plaatsgebrek of al langer nood hebt aan meer persoonlijke ruimte, er is vast een opslagruimte die jouw kan helpen bij het creëren van meer leefruimte.

De self-storage opslagruimtes van Cobalt Box bieden je volledige flexibiliteit en laten je kiezen tussen verschillende formaten opslagruimtes en verschillende huurtermijnen. Je kan de huur van je opslagruimte opzeggen wanneer je maar wenst! 1 maand, 2 maanden, 6 maanden, jij kiest het.Waarom een opslagruimte huren bij Cobalt Box in Mortsel?

  • Je kan eenvoudig online een self-storage ruimte reserveren. Zo hoef je bij aankomst alleen nog maar het contract te ondertekenen en kan je meteen beginnen met opslaan!

  • Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage of berging!

  • 24/7 toegang tot je goederen: Onze self-storage ruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  • Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slechts €1!

  • Verhuistrolley's en inpakmaterialen zijn ter plaatse beschikbaar. Snel en keurig opslaan doe je het best met onze stevige inpakmaterialen. Reserveer je onze verhuisdozen en plakband rol op voorhand, dan leggen wij ze zelfs klaar in je opslagruimte! Inpakmaterialen nu reserveren »

Comments


bottom of page