top of page

Het nut van een verzekering voor je opslagruimte

Om je goederen op te mogen slaan in een opslagruimte heb je een verzekering nodig, en dat geeft je tal van voordelen!Of je nu tijdelijk spullen moet opslaan om plaats te maken voor een kinderkamer of net aan een lange wereldreis wil beginnen, een opslagruimte biedt hulp!


Maar wat als...?


Net daarom is er de verzekering van je opslagruimte. Een verzekering is verplicht voor het afsluiten van een opslagruimte en dat geeft je net dat beetje extra gemoedsrust. Via onze verzekeringen ben je gedekt tot een waarde van zelfs €10.000 en dat voor een vaste prijs per maand. Zo ben je 100% gerust dat je goederen goed beschermd zijn.

Een verzekering kan je eenvoudig afsluiten bij het tekenen van je huurcontract, wij zorgen voor de rest!Cobalt Box verzekeringen

  • € 5 per maand, onze basisverzekering tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand, verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand, verzekerd tot een waarde van € 10.000


Waarom heb ik een verzekering nodig voor een opslagruimte?

Het afsluiten van een verzekering voor opslagruimtes is belangrijk als u uw spullen wilt beschermen tegen schade, diefstal of andere onverwachte problemen die kunnen optreden. Onze verzekeringen zorgen voor een totale dekking van uw goederen volgens de gekozen maximum inboedel waarde.

Cobalt Box Self-Storage heeft 5 vestigingen in Antwerpen

Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag!


221 weergaven

Comments


bottom of page