top of page

Hoe een Self-Storage je kan helpen met de voorjaarsschoonmaak

Eindelijk, de lente is nu echt toegekomen. De winter is het seizoen dat alles thuis vertraagt, zelfs de frequentie waarmee we dingen opruimen en organiseren. Het slechte weer en de koude dagen zijn een uitnodiging voor het ophopen van rommel, daarom is de lente zo'n zegen als hij eindelijk aanbreekt!De dagen beginnen langer te worden en we kunnen eindelijk alle ramen weer opengooien om en de frisse lentebries binnen te laten. Dit is het moment om alle rommel die we van november tot maart in onze huizen hebben verzameld op te ruimen met een stevige voorjaarsschoonmaak. Hoewel het voor velen vervelend kan zijn, is het een geweldige kans om ons huis op orde te krijgen.


Iedere schoonmaaktaak lijkt altijd ondraaglijk, vooral als dingen stoffig zijn en zich ophopen. We moeten dit met een helder hoofd omarmen en ruimte per ruimte aanpakken. We geven hieronder enkele tips om je te helpen.


Ga door elke kamer

Elke ruimte in je huis heeft misschien iets dat je niet meer nodig hebt, dus pak drie dozen of tassen en ga door elke kamer en beslis wat je wilt weggooien, doneren of recyclen.


Begin met schoonmaken volgens een gestructureerd systeem

Als je je huis schoonmaakt met een gestructureerd systeem, bespaart je veel tijd en voorkomt je herhalingen van taken. Begin met het schoonmaken van de plaats van boven naar beneden en ga door elke kamer van links naar rechts. Stof alles af, begin eerst met plafondventilatoren, lampen en veeg dan de muren, ramen, tafels en de toonbanken in de kamer af, en eindig met de kleine dingen zoals ventilatieopeningen, sierlijsten en lijsten, deuren en raamlijsten, etc.


Nadat je klaar bent, stofzuig je de vloer en dweil je hem, en vergeet niet al die verborgen ruimtes onder apparaten en meubels. Nadat je thuis klaar bent met opruimen, heb je waarschijnlijk veel spullen die weg moeten en dingen die voor een toekomstige winter kunnen worden gebruikt, dus waarom niet profiteren van een self-storage faciliteit?

Voordelen van een opslagruimte huren bij Cobalt Box:

  1. Je kan eenvoudig online een opslagruimte reserveren in Antwerpen. Zo hoef je bij aankomst alleen nog maar het contract te ondertekenen en kan je meteen beginnen met opslaan!

  2. Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  3. 24/7 toegang tot je goederen: Onze self-storage ruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  4. Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  5. De grootte van je self-storage wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.

  6. Koffiecorner met koffie, thee en water voor onze klanten. Eerst een goede tas drinken, en dan erin vliegen!

  7. Verhuistrolley's en inpakmaterialen ter plaatse beschikbaar. Snel en veilig opslaan doe je het best met onze inpakmaterialen. Reserveer je je verhuisdozen en plakbond rol op voorhand, dan leggen wij ze zelfs klaar in je opslagruimte! Inpakmaterialen reserveren doe je hier »Cobalt Box Self-Storage heeft 5 vestigingen in Antwerpen

Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag!


Comentarios


bottom of page