Meubelopslag in Antwerpen

Staan er renovatiewerken voor de deur? Of moet je tijdelijk je meubels opslaan door omstandigheden? Sla je meubels dan op in een opslagruimte van Cobalt Box in Antwerpen. Wij bewaren je inboedel met de grootste zorg.


Tijdelijke opslag huren

Een meubelopslag tijdens je renovatie is een ideale oplossing om je inboedel te beschermen tijdens de renovatiewerken. Niemand houdt van urenlang kuisen en schrobben om alle meubels weer proper te krijgen.

Ga je verhuizen en heb je nood aan een tijdelijke opslag? In een beveiligde en nette opslagruimte staan je meubels droog en warm. Organiseer je verhuis en kom je inboedel weer ophalen als je daar de ruimte en de tijd voor hebt.
Waarom een opslagruimte huren voor meubelopslag:

Een tijdelijke opslagruimte voor meubelopslag biedt je volledige flexibiliteit en laat je kiezen tussen verschillende formaten opslagruimten en verschillende huurtermijnen. Beter nog, je kan de huur van de opslagruimte opzeggen wanneer je wenst! 1 maand, 2 maanden, 6 maanden, geen probleem.Voordelen van een meubelopslag huren bij Cobalt Box:

  • Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  • 24/7 toegang tot je goederen: Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  • Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  • De grootte van je opslagruimte wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.


Opslagruimte huren

Een Cobalt Box opslagruimte voor meubelopslag biedt je volledige flexibiliteit en laat je kiezen tussen verschillende formaten opslagruimtes in Antwerpen.


Cobalt Box Self-Storage heeft 3 vestigingen om je te helpen met meubelopslag:

Een vestiging in Deurne, Mortsel en Brasschaat. Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan €1! Reserveer nu gratis online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag! #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #meubelopslag #meubelbewaring» Opslagruimtes bekijken