top of page

Ontdek Onze Nieuwe Self-Storage Locaties in Aalter en Ardooie!


Kaart cobalt box vestigingen

Cobalt Box verwelkomt u met trots op onze twee gloednieuws locaties voor kleine opslagruimtes in Aalter en Ardooie. Deze gloednieuwe faciliteiten zijn ontworpen met het oog op moderne opslagoplossingen en bieden een scala aan voorzieningen om aan al uw opslagbehoeften te voldoen.

De locaties zijn gebouwd met de nieuwste technologieën en ontwerpen, waardoor we een veilige en efficiënte omgeving kunnen bieden voor al uw opslagbehoeften. Of u nu op zoek bent naar ruimte voor uw verhuizing of extra opslag voor uw bedrijf, Cobalt Box heeft u gedekt. Met 184 units en 2208m² in Ardooie en 84 units en 2208m² in Aalter, blijft Cobalt Box groeien en evolueren. We streven ernaar om aan de groeiende vraag naar self-storage te voldoen en onze dienstverlening te verbeteren.

cobalt box vestiging ardooie


Onze self storage voordelen

Geventileerde en Droge Ruimtes

Bij Cobalt Box begrijpen we het belang van een optimale opslagomgeving. Daarom zijn al onze ruimtes goed geventileerd en droog, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bezittingen in de best mogelijke conditie worden bewaard.


Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze faciliteiten zijn volledig beveiligd met geavanceerde beveiligingssystemen en toegangscontrole, zodat u met een gerust hart uw waardevolle spullen kunt opslaan.


Flexibele Opslagopties

Bij Cobalt Box geloven we in het bieden van flexibiliteit aan onze klanten. U kunt bij ons opslagruimte huren van 1m² tot 33m², en we bieden flexibele huurtermijnen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden ook promoties aan zoals wanneer u minimaal 3 maanden huurt, we u de eerste maand aanbieden aan €1. Een kans om de voordelen van onze faciliteiten te ervaren zonder dat het uw portemonnee zwaar belast.


Cobalt Box streeft er voortdurend naar om aan de groeiende vraag naar self-storage te voldoen. We blijven actief op zoek naar nieuwe locaties en kijken uit naar verdere uitbreiding om nog meer klanten te kunnen bedienen. Of u nu een klant bent die extra ruimte nodig heeft bij een verhuizing, of een verkoper bent die op zoek is naar opslagruimte voor de voorraad, Cobalt Box verwelkomt zowel particuliere als zakelijke klanten.


Cobalt Box staat voor betrouwbare, moderne en veilige self-storage oplossingen. Bezoek onze nieuwe locaties in Aalter en Ardooie en ontdek hoe wij uw opslagbehoeften naar een hoger niveau tillen.


Ruimte, gemak (toegankelijk 2/7) en een onweerstaanbare aanbieding.
bottom of page