top of page

Opslag na een grote schoonmaak

Net een grote garage of zolder schoonmaak achter de rug? Mooi zo! Maar waar blijf je met al die spullen? Je plaatst ze in een opslagruimte natuurlijk!Puilt jouw zolder ook uit? Misschien staan er nog meubels of goed gevulde dozen in je garage? Of kan je oude verzameling van platen en stripboeken misschien wel ruimte maken voor iets anders?


Als je nog geen afscheid kan nemen van je waardevolle spullen maar toch nood hebt aan wat extra ruimte, dan kan een opslagruimte de oplossing zijn!Een opslagruimte is een flexibele oplossing. Plaats zo lang als nodig al je overbodige spullen in een opslagruimte en creëer weer orde en netheid.


Voordelen van een opslagruimte huren bij Cobalt Box:

  1. Je kan eenvoudig online een opslagruimte reserveren in Antwerpen. Zo hoef je bij aankomst alleen nog maar het contract te ondertekenen en kan je meteen beginnen met opslaan!

  2. Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  3. 24/7 toegang tot je goederen: Onze self-storage ruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  4. Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  5. De grootte van je self-storage wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.

  6. Koffiecorner met koffie, thee en water voor onze klanten. Eerst een goede tas drinken, en dan erin vliegen!

  7. Verhuistrolley's en inpakmaterialen ter plaatse beschikbaar. Snel en veilig opslaan doe je het best met onze inpakmaterialen. Reserveer je je verhuisdozen en plakbond rol op voorhand, dan leggen wij ze zelfs klaar in je opslagruimte! Inpakmaterialen reserveren doe je hier »Cobalt Box Self-Storage heeft 5 vestigingen in Antwerpen om je te helpen:

Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag!


Comments


bottom of page