Opslag tijdens verbouwingen

Renovatie- of verbouwingswerken voor de deur? Wij zorgen voor een veilige, verwarmde en vochtvrije opslag van je inboedel!


Renovatie in het verschiet? Zorg ervoor dat je inboedel veilig en droog staat bij Cobalt Box. Kies je opslagruimte op basis van het gewenste volume en geniet van een flexibel huurcontract. Wij zorgen ervoor dat je meubels in perfecte staat verkeren als je ze weer komt ophalen!

Niemand houdt van urenlang kuisen en schrobben om alle meubels weer proper te krijgen. Sla daarom je meubels tijdelijk op bij Cobalt Box in Deurne, Mortsel of Brasschaat. Zo genieten je meubels van een vochtvrije en verwarmde opslag en kan jij je zorgeloos focussen op de renovatiewerken.
Cobalt Box Self-Storage heeft 3 vestigingen om je te helpen met opslag bij verbouwingen:

Een vestiging in Mortsel, Brasschaat en Deurne. Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag! #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #opslagtijdensverbouwingen