Opslag van gereedschap

Ben je op zoek naar opslag voor je gereedschap en werkuitrusting? Dan is een opslagruimte jouw ideale oplossing!Kwaliteit lever je enkel met kwalitatief gereedschap. Maar waar blijf je er mee?

Je gereedschap is essentieel voor het goed draaien van je zaak maar kan soms nogal moeilijk op te bergen zijn. Een opslagruimte kan dan oplossing bieden!

Voordelen van een opslag voor gereedschap:

  • Je gereedschap is in veilige handen: je gereedschap opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  • Terug orde op zaken stellen: Zorg ervoor dat je gereedschap niet overal rondslingert en creëer weer orde en netheid. Zo vermeid je beschadigingen aan je gereedschap en geniet je van meer ruimte.

  • 24/7 toegang tot je gereedschap: Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je gereedschap


Een zorgeloze opslag van je gereedschap! Omdat onze opslagruimtes altijd toegankelijk zijn kan je 's ochtends voor iedere klus je gereedschap komen ophalen en 's avonds weer alles keurig opslaan. Dit kan bij Cobalt Box in Deurne, Mortsel of Brasschaat. Zo geniet je gereedschap van een vochtvrije en verwarmde opslag en kan jij je zorgeloos focussen op je zaak!
Cobalt Box Self-Storage heeft 3 vestigingen om je te helpen met opslag van gereedschap:

Een vestiging in Mortsel, Brasschaat en Deurne. Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag! #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #opslagvangereedschapSelf-Storage vestigingen
Cobalt Box NV BTW BE 0671 792 801
Social media
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Heeft u vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op
Links

© 2020 Cobalt Box

Website by