Opslag voor archieven

Het opslaan van archieven kan veel ruimte innemen voor bedrijven. Omdat je verplicht bent als bedrijf om dit bij te houden kan er veel ruimte verloren gaan. Sla daarom je archieven op bij Cobalt Box en creëer meer ruimte voor een aangename werkomgeving.

Archief opslag

Omdat elk bedrijf wettelijk verplicht is om zijn archieven en facturen te bewaren kan er na enige tijd een gebrek aan werkruimte ontstaan. Zo'n archiefruimte neemt per slot van rekening veel nuttige werkplek in. Een opslag van je archief kan je daarin helpen!


Je creëert meer ruimte voor een aangename werkomgeving en je dossiers zijn veilig en vochtvrij opgeslagen in één van onze opslagruimtes. Daarbij kan je verzekert zijn dat je dossiers strikt persoonlijk blijven zonder ongewenste inzagen.


Een reserve kopie opslaan geeft je daarnaast extra zekerheid in geval van inbraak of brand bij je bedrijf. Je dossiers zijn veilig en steeds toegankelijk.
Hoe kan Cobalt Box je helpen?


Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren voor een archiefopslag op maat. Als je besluit om voor minstens 3 maanden te huren, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag al met je archiefopslag #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #archiefopslag