Opslag voor een Webshop

Heb je een eigen webshop, of verkoop je veel goederen online op eBay of marktplaats?

Dan is een opslagruimte bij Cobalt Box de ideale oplossing!Buffer voor piekseizoen

Sommige sectoren zijn zeer seizoensgebonden, dit kan een tijdelijke overstock en plaatsgebrek met zich meebrengen. Sla uw goederen of stock daarom op in een opslagruimte. Onze opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten en kunnen meegroeien met je bedrijf. In piekperiodes kan je eenvoudig een grotere opslagruimte huren of een extra ruimte bijhuren, volledig op maat voor jouw bedrijf.


Overbrugging voor expansie

Een webshop runnen kan veel ruimte in beslag nemen. Zeker als jij je webshop van thuis uit beheert. Sla daarom je voorraad op in een opslagruimte. Onze opslagruimtes zijn beveiligd, vochtvrij en steeds toegankelijk. Zo kan jij je business laten groeien tot je groot genoeg bent om te verhuizen naar een eigen locatie.


Je woning terug orde en ruimte geven

Een webshop runnen vanuit je huis heeft voordelen maar ook nadelen. Een succesvolle webshop brengt nu eenmaal meer en meer stock met zich mee. Zorg er voor dat je woning geen opslag wordt voor je bedrijf en huur een opslagruimte. Zo creëer je weer orde en ruimte voor een aangename woonsfeer.Cobalt Box Self-Storage heeft 3 vestigingen om je te helpen groeien met je webshop:

Een vestiging in Mortsel, Brasschaat en nu ook in Deurne. Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren voor een zakelijke opslag. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag al met je opslag! #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #storagebox