top of page

Tijdelijke opslag huren

Of je nu tijdelijk spullen moet opslaan om plaats te maken voor een kinderkamer of net aan een lange wereldreis wil beginnen, Cobalt Box heeft de oplossing voor jou!


Tijdelijk opslag huren bij Cobalt Box

Soms heb je tijdelijk nood aan wat extra ruimte of zelfs tijdelijk nood aan wat extra opslagruimte. Als je niet meer weet waar te blijven met al je spullen, dan blijf je best niet tussen (of bij) de pakken zitten!


Een opslagruimte als tijdelijke opslag biedt oplossing!


Een tijdelijke opslagruimte biedt je volledige flexibiliteit en laat je kiezen tussen verschillende formaten opslagruimten en verschillende huurtermijnen. Beter nog, je kan de huur van je opslagruimte opzeggen wanneer je wenst! 1 maand, 2 maanden, 6 maanden, geen probleem.



Hoe een tijdelijke opslag huren bij Cobalt Box?

  1. Drink eerst een goede tas koffie of thee

  2. Vervolgens inventariseer je alle op te slagen goederen

  3. Bel met Cobalt Box of surf naar onze website en kies je opslagruimte

  4. Reserveer je opslagruimte online of ter plaatse in onze vestigingen

  5. Zorg voor gepast vervoer en rij tot vlakbij je opslagruimte

  6. Sla je goederen op


Voordelen van een tijdelijke opslag huren bij Cobalt Box:

  • Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  • 24/7 toegang tot je goederen: Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  • Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  • Buffer voor piekmomenten: In drukke periodes kan een opslagruimte de nodige extra ruimte bieden. Profiteer hiervan met onze flexibele contracten.

  • De grootte van je opslagruimte wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.





Cobalt Box Self-Storage heeft 5 vestigingen in Antwerpen

Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag!

260 weergaven
bottom of page