Tijdelijke opslag huren

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslag huren? Of het nu voor privé of zakelijke doeleinden is, Cobalt Box heeft de oplossing voor jou!


Tijdelijke opslag huren

Soms heb je tijdelijk nood aan wat extra ruimte of zelfs tijdelijk nood aan wat extra opslagruimte. Als je niet meer weet waar te blijven met al je spullen, dan blijf je best niet tussen (of bij) de pakken zitten!


Een opslagruimte biedt oplossing!

Een tijdelijke opslagruimte biedt je volledige flexibiliteit en laat je kiezen tussen verschillende formaten opslagruimten en verschillende huurtermijnen. Beter nog, je kan de huur van de opslagruimte opzeggen wanneer je wenst! 1 maand, 2 maanden, 6 maanden, geen probleem.

Voordelen van een tijdelijke opslag huren:


  • Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  • 24/7 toegang tot je goederen: Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  • Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  • Buffer voor piekmomenten: In drukke periodes kan een opslagruimte de nodige extra ruimte bieden. Profiteer hiervan met onze flexibele contracten.

  • De grootte van je opslagruimte wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.Opslagruimte huren


Hoe ga je te werk?

Drink eerst een goede tas koffie of thee

Vervolgens inventariseer je alle op te slagen goederen

Bel met Cobalt Box of surf naar onze website en kies je opslagruimte

Reserveer je opslagruimte online of ter plaatse in onze vestigingen

Zorg voor gepast vervoer en rij tot vlakbij je opslagruimte

Sla je goederen op


Een opslagruimte is een flexibele oplossing. Plaats zo lang als nodig al je overbodige spullen in een opslagruimte en creëer weer orde en netheid.


Cobalt Box Self-Storage heeft 3 vestigingen om je te helpen met een tijdelijke opslag:

Een vestiging in Mortsel, Brasschaat en Deurne. Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag! #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #tijdelijkeopslag» Opslagruimtes bekijken