top of page

Waarom een persoonlijke opslag huren

Als particulier een opslagruimte huren kan rust bieden op belangrijke momenten.Samenwonen als koppel of als nieuw samengesteld gezin kan een heleboel extra spullen met zich meebrengen. Natuurlijk wens je niet zomaar afscheid te nemen van al je waardevolle spullen en dat hoeft ook niet, huur daarom een opslagruimte en wees gerust dat je spullen er altijd zullen zijn als je ze weer nodig hebt.


Verhuizen en nood aan een tijdelijke opslag? In een beveiligde en verwarmde opslagruimte staan je meubels droog en warm. Organiseer je verhuis en kom je goederen weer ophalen als je daar de ruimte en de tijd voor hebt.


Een tijdelijke opslag tijdens een renovatie is een ideale oplossing om je inboedel te beschermen tijdens de renovatiewerken. Niemand houdt van urenlang kuisen en schrobben om alle meubels weer proper te krijgen. Waarom sla je dan je meubels niet tijdelijk op bij Cobalt Box in Deurne, Mortsel of Brasschaat?


Tijdelijke opslag na een overlijden. In deze moeilijke tijd biedt een opslagruimte rust wanneer je het kan gebruiken. Neem je tijd en ga rustig door alles heen op een gepast moment. Wij verzorgen dat alles piekfijn er bij staat zodat je focus kan liggen op het verwerken van deze moeilijke periode.


Meer ruimte creëren! Zo simpel is het, meer ruimte in huis geeft meer ruimte om te leven en om te genieten. Sla op wat je niet vaak gebruikt en geniet weer van je inrichting en de ruimte!

Voordelen van een opslagruimte huren bij Cobalt Box:

  1. Je kan eenvoudig online een opslagruimte reserveren in Antwerpen. Zo hoef je bij aankomst alleen nog maar het contract te ondertekenen en kan je meteen beginnen met opslaan!

  2. Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  3. 24/7 toegang tot je goederen: Onze self-storage ruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  4. Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  5. De grootte van je self-storage wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.

  6. Koffiecorner met koffie, thee en water voor onze klanten. Eerst een goede tas drinken, en dan erin vliegen!

  7. Verhuistrolley's en inpakmaterialen ter plaatse beschikbaar. Snel en veilig opslaan doe je het best met onze inpakmaterialen. Reserveer je je verhuisdozen en plakbond rol op voorhand, dan leggen wij ze zelfs klaar in je opslagruimte! Inpakmaterialen reserveren doe je hier »


Cobalt Box Self-Storage heeft 5 vestigingen in Antwerpen

Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag!


Comments


bottom of page