top of page

Waarom een zakelijke opslag huren

Als bedrijf een opslagruimte huren helpt weer ruimte te creëren en biedt hulp in de hoogseizoenen.Sla uw goederen of tijdelijke stock op in een opslagruimte. Een tijdelijke overstock kan plaatsgebrek met zich meebrengen. Onze opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten en kunnen meegroeien met uw bedrijf, ook als is de opslag maar tijdelijk.


Buffer voor piekseizoen. Sommige sectoren zijn zeer seizoensgebonden, dit kan een tijdelijke overstock en plaatsgebrek met zich meebrengen. Sla je goederen of stock daarom op in een opslagruimte. Onze opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten en kunnen meegroeien met je bedrijf. In piekperiodes kan je eenvoudig een grotere opslagruimte huren of een extra ruimte bijhuren, volledig op maat voor jouw bedrijf.


Opslag voor een webshop. Een webshop runnen kan veel ruimte in beslag nemen. Zeker als jij je webshop van thuis uit beheert. Sla daarom je voorraad op in een opslagruimte. Onze opslagruimtes zijn beveiligd, vochtvrij en steeds toegankelijk. Zo kan jij je business laten groeien tot je groot genoeg bent om te verhuizen naar een eigen locatie.


Opslag van gereedschap. Kwaliteit lever je enkel met kwalitatief gereedschap. Maar waar blijf je er mee? Je gereedschap is essentieel voor het goed draaien van je zaak maar kan soms nogal moeilijk op te bergen zijn. Een opslagruimte kan hier oplossing bieden.


Opslag van uw archief kan veel ruimte in beslag nemen. Zeker omdat u als bedrijf bij wet verplicht bent om dit voor meerdere jaren bij te houden. Zoiets kan behoorlijk wat plek opeisen. Sla daarom je archief op in een opslagruimte. Onze ruimtes zijn beveiligd, vochtvrij en steeds toegankelijk.


Meer ruimte creëren! Zo simpel is het, meer ruimte in je winkel geeft meer ruimte voor uw klanten. Sla op wat te veel plaats opgebruikt en geniet weer van je inrichting en de ruimte!

Voordelen van een opslagruimte huren bij Cobalt Box:

  1. Je kan eenvoudig online een opslagruimte reserveren in Antwerpen. Zo hoef je bij aankomst alleen nog maar het contract te ondertekenen en kan je meteen beginnen met opslaan!

  2. Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

  3. 24/7 toegang tot je goederen: Onze self-storage ruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

  4. Huur zo lang als je wil! Huur je langer dan 3 maanden? Dan krijg je de eerste maand aan slecht €1!

  5. De grootte van je self-storage wijzigen wanneer nodig. Kom je net niet toe met je huidige opslagruimte? Upgrade dan snel en eenvoudig naar een grotere unit.

  6. Koffiecorner met koffie, thee en water voor onze klanten. Eerst een goede tas drinken, en dan erin vliegen!

  7. Verhuistrolley's en inpakmaterialen ter plaatse beschikbaar. Snel en veilig opslaan doe je het best met onze inpakmaterialen. Reserveer je je verhuisdozen en plakbond rol op voorhand, dan leggen wij ze zelfs klaar in je opslagruimte! Inpakmaterialen reserveren doe je hier »


Cobalt Box Self-Storage heeft 5 vestigingen in Antwerpen

Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren met een flexibel huurcontract. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag nog met je opslag!


Commentaires


bottom of page