Zakelijke opslag

Als bedrijf een opslagruimte huren helpt weer ruimte te creëren en biedt hulp in de hoogseizoenen.Sla uw goederen of tijdelijke stock op in een opslagruimte. Sommige sectoren zijn zeer seizoensgebonden, dit kan een tijdelijke overstock en plaatsgebrek met zich meebrengen. Onze opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten en kunnen meegroeien met uw bedrijf, ook als is de opslag maar tijdelijk.


Opslag van uw archief kan veel ruimte in beslag nemen. Zeker omdat u als bedrijf bij wet verplicht bent om dit voor meerdere jaren bij te houden. Zoiets kan behoorlijk wat plek opeisen. Sla daarom je archief op in een opslagruimte. Onze ruimtes zijn beveiligd, vochtvrij en steeds toegankelijk.Cobalt Box Self-Storage heeft 3 vestigingen om je te helpen:

Een vestiging in Mortsel, Brasschaat en nu ook in Deurne. Je kan bij Cobalt Box verschillende soorten opslagruimtes huren voor een zakelijke opslag. Als je minstens 3 maanden huurt, krijg je de eerste maand zelfs aan 1 euro! Reserveer nu online je opslagruimte bij Cobalt Box en start op dezelfde dag al met je opslag! #selfstorage #cobaltbox #opslagruimtehuren #storagebox