top of page
Zakelijk opslagruimte huren

Zakelijk een opslagruimte huren

Beveiligde toegang

24/7 toegankelijk

Flexibel huurcontract

Huur zakelijk een opslagruimte in Antwerpen bij Cobalt Box Self-Storage. Voor de eerste maand betaalt u slechts € 1 als u voor minstens 3 maanden een opslagruimte huurt. Huur uw opslagruimte bij Cobalt Box Self-Storage, zo maakt u in uw bedrijf, werkruimte of garage weer ruimte om u te kunnen concentreren.

Opslagruimte zakelijk huren

Opslagruimte huren voor een kantoor verhuis

Heb je een kantoor verhuis voor de deur staan en weet je geen blijf met alle kantoor spullen? Of heb je nieuwe meubels besteld en wens je de oude nog niet weg te gooien? Dan is een zakelijke opslagruimte de ideale oplossing!

Tijdelijke opslag voor een piekperiode

Zit je in een branche waar je bedrijfsactiviteiten toenemen in bepaalde seizoenen en kan je net die momenten wat extra ruimte gebruiken? Dan kan je Cobalt Box rekenen op flexibele huuroplossingen voor opslagruimtes in alle formaten. Zo hoef je niet meer te puzzelen met je bedrijfsruimte en kan je genieten van een professionele oplossing.

Opslag van archieven

Maak gebruik van onze opslagruimtes voor archiefopslag om uw dossiers over de jaren bij te houden. Je archieven zijn veilig bij Cobalt Box met onze beveiligde en verwarmde opslagruimtes in verschillende groottes. Je hebt daarbij 24/7 toegang tot je archief, zo kan je ten alle tijde je dossiers beheren.

Opslag voor event materialen

Als je in de event sector zit met je bedrijf dan ken je vast wel de problemen van waar blijven met alles. Niet alle electronica en promomaterialen zijn op elk moment in gebruik en daarom kan je nog weleens met heel veel materialen een blijf zoeken. Gelukkig kan Cobalt Box je een eenvoudig oplossing aanbieden met onze verschillende opslagruimtes voor bedrijven. Ten allen tijde toegang tot je goederen met een persoonlijke code en parkeren tot voor je opslagruimte. 

Opslag van werkmaterialen

Heeft je bedrijf net dat beetje ruimte te kort voor alle gereedschappen en werkmaterialen? Bij Cobalt Box zit je goed! Je hebt altijd toegang tot je materialen en kan kiezen uit verschillende groottes. Parkeren kan tot voor je opslagruimte!

Liever op zoek naar een particulier oplossing?

Bekijk onze particulier voordelen voor opslag.

Heb je een vraag?

Cobalt Box vestigingen

Brasschaat

Deurne

Mortsel

Antwerpen

Merksem

Vestigingen

Cobalt Box vestigingen

Cobalt Box Antwerpen

Antwerpen

Mechelsesteenweg 152

2018 Antwerpen

EERSTE MAAND

€1

TE HUUR VANAF

/ mnd

€ 35

Cobalt Box Merksem

Merksem

Bredabaan 960

2170 Merksem

EERSTE MAAND

€1

TE HUUR VANAF

/ mnd

€ 35

Cobalt Box Deurne

Deurne

Bisschoppenhoflaan 437
2100 Deurne

EERSTE MAAND

€1

TE HUUR VANAF

/ mnd

€ 35

Cobalt Box Mortsel

Mortsel

Krijgsbaan 39

2640 Mortsel

EERSTE MAAND

€1

TE HUUR VANAF

/ mnd

€ 19

Cobalt Box Brasschaat

Brasschaat

Bredabaan 655 

2930 Brasschaat

EERSTE MAAND

€1

TE HUUR VANAF

/ mnd

€ 35

IMG_0113_edited_edited.jpg

Onze tips voor een geslaagde opslag

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page