top of page

Archiefopslag huren

Archiefopslag huren in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de bewaring van uw zakelijk archief: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een zakelijke archiefopslag online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Archiefopslag

Zakelijke archiefopslag

Het opslaan van archieven kan veel ruimte innemen voor bedrijven. Omdat je verplicht bent als bedrijf om dit bij te houden kan er veel ruimte verloren gaan. Sla daarom je archieven op bij Cobalt Box en creëer meer ruimte voor een aangename werkomgeving.

Omdat elk bedrijf wettelijk verplicht is om zijn archieven en facturen te bewaren kan er na enige tijd een gebrek aan werkruimte ontstaan. Zo'n archiefruimte neemt per slot van rekening veel nuttige werkplek in. Een opslag van je archief kan je daarin helpen! Je creëert meer ruimte voor een aangename werkomgeving en je dossiers zijn veilig en vochtvrij opgeslagen in één van onze opslagruimtes.

 

Je kan er zeker van zijn dat je dossiers strikt persoonlijk blijven zonder ongewenste inzagen. Een reserve kopie opslaan geeft je daarnaast extra zekerheid in geval van inbraak of brand bij je bedrijf. Je dossiers zijn veilig en steeds 24/7 toegankelijk in al onze vestigingen.

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Archiefopslag huren in Antwerpen

Archiefopslag voor een verhuis

Heb je een zakelijke verhuis voor de deur staan en weet je geen blijf met je archief? Of kom je net dat beetje ruimte te kort in je nieuwe kantoor? Dan is een opslagruimte de ideale oplossing!

Back-up van archieven

Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je archieven bij te houden. Met een back-up van je archieven ben je voorbereid op alles. Onze opslagruimtes zijn een ideale oplossing en zorgen ervoor dat je archieven er piekfijn bij staan als je ze nodig hebt.

Meer ruimte creëren

Creëer meer ruimte in je kantoor of home office een sla je archieven op in een opslagruimte. Cobalt Box kan je helpen je archieven veilig en droog te bewaren met 24/7 toegang. Met onze flexibele huurformules kunnen we een gepaste oplossing aanbieden voor een archiefopslag op maat.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page