top of page

Meubelbewaring huren

Een meubelbewaring huren kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Vlaanderen hebben wij 7 Self Storage vestigingen voor de bewaring van meubels: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel, Brasschaat, Aalter en Ardooie. U kan in slechts enkele klikken een meubelopslag online reserveren. Zo hoeft u bij aankomst enkel nog het contract te tekenen en kan u meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Meubelbewaring antwerpen

Onze ruimtes voor meubelbewaring

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Meubelbewaring huren voor kleine en grote meubelstukken

Bij een renovatie van een woonst komt veel kijken. Het laatste wat je wenst is schade of extreme vervuiling en stof op al je kostbare meubels. Sla je inboedel veilig op tijdens de werken in een meubelopslag. Zo kan je met een gerust hart focussen op wat moet. Na de renovatie kan je inboedel weer schitteren in je frisse woonst.

Heb je een verhuis voor de deur staan en weet je geen blijf met al je spullen? Of kom je net dat beetje ruimte te kort en wil je niets weggooien? Dan is een meubelopslag de ideale oplossing!

Plan je een ambitieuze reis naar het buitenland voor een langere tijd? Of ga je aan de slag in het buitenland voor je werk? Een appartement of huis dat leeg staat met enkel je inboedel brengt een hoge kost met zich mee. Zorg voor een meubelbewaring bij Cobalt Box om al je spullen veilig, droog en verwarmd op te slaan. Zo kan je met volle teugen genieten van je avontuur.

In deze zware periode kan u alle geruststelling en steun gebruiken. Cobalt Box kan je helpen de inboedel veilig te bewaren tot je in alle rust deze kan doornemen. Met onze flexibele huurformules kunnen we een gepaste oplossing aanbieden voor een meubelopslag op maat.

Heb je nood aan net dat extra beetje ruimte? Dan kan Cobalt Box je helpen met meubelbewaring in verschillende groottes voor je meubels. Kies simpelweg de opslag die je het meest aan je noden voldoet, vul het reservatie formulier in en wij zorgen dat alles klaar is bij je aankomst.

Heb je een vraag?

Cobalt Box vestigingen

Cobalt Box kaart V1.jpg

Geen idee hoeveel opslagruimte je nodig hebt?

Gebruik onze handige opslagruimte calculator en bereken het in slechts enkele seconden!

bottom of page