top of page

Opslag tijdens een renovatie

Een opslag tijdens renovatiewerken huren in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de bewaring van uw interieur: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een opslagruimte online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Opslag tijdens renovatie

Opslag tijdens renovatiewerken

Niemand houdt van urenlang kuisen en schrobben om alle meubels weer proper te krijgen. Sla daarom je meubels op in een opslagruimte tijdens de verbouwingen. Jouw inboedel is steeds 24/7 toegankelijk en veilig opgeslagen. Wij zorgen er voor dat alle meubels in perfecte staat verkeren als je ze weer komt ophalen!

Heb je renovatie- of verbouwingswerken voor de deur staan? Een opslag van je interieur zorgt ervoor dat alle meubels piekfijn in orde blijven tijdens de renovatiewerken. Je creëert ook meer ruimte om je renovatiewerken uit te voeren en je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen of vlekken veroorzaakt door de werkmannen. Eens de werken klaar zijn kan je van je huis weer een thuis maken en alles herinrichten.

 

Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Opslag tijdens renovatie huren in Antwerpen

Opslag van je hele interieur

Een tijdelijke opslag tijdens een renovatie is een ideale oplossing om je interieur te beschermen tijdens de renovatiewerken. Niemand houdt van urenlang kuisen en schrobben om alle meubels weer proper te krijgen. Sla ze daarom op in een opslagruimte bij Cobalt Box.

Meer ruimte voor de werkmannen

Door je volledige interieur op te slaan in een opslagruimte creëer je meer ruimte voor de werkmannen en voorkom je onnodige beschadigingen en verfvlekken aan je meubels. Door alle ruimtes volledig leeg te halen bied je ook meer flexibiliteit aan de werkmannen om al het werk op elkaar af te stemmen.

Snel laden en lossen met onze verhuistrolleys

Verhuistrolley's en inpakmaterialen zijn ter plaatse beschikbaar. Parkeer je wagen tot vlak voor de opslagruimtes en transporteer je meubels met alle gemak dankzij onze verhuistrolleys.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page