top of page

Opslag tijdens een verhuis

Een opslag tijdens een verhuis huren in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de bewaring van uw inboedel: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een opslagruimte online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Opslag tijdens verhuis huren

Opslag tijdens een verhuis huren

Bij een verhuis komt veel kijken. Misschien ga je samenwonen en heb je plots spullen te veel of heb je reeds je woning verkocht en ben je nog op zoek naar een nieuwe thuis. Sla je volledige inboedel gerust op in een opslagruimte bij Cobalt Box. Wij zorgen er voor dat alles in perfecte staat blijft.

Ga je samenwonen en heb je plots alles dubbel? Of heb je reeds je woonst verkocht en ben je nog op zoek naar een nieuwe thuis?

Een opslagruimte kan hulp bieden om een groot deel van de stress te verhelpen! Sla de gewenste meubelstukken op in een opslagruimte en geef jezelf de tijd om alles rustig te regelen. Ook als je kleiner wil gaan wonen en niet al je waardevolle spullen meteen wil wegdoen biedt een opslagruimte oplossing. Onze flexibele huurcontracten laten toe om al vanaf 1 maand te huren.

Je goederen zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Opslag tijdens een verhuis

Opslag van je interieur

Een opslag tijdens een verhuis is een ideale oplossing als je tussen woningen in zit of als je gaat samenwonen met je partner en plots veel spullen dubbel hebt.

Opslag voor kleiner wonen

Ga je kleiner wonen en heb je plots plaats te kort voor al je waardevolle spullen? Sla ze dan op in een opslagruimte en kom ze halen wanneer je ze nodig hebt.

Snel laden en lossen met onze verhuistrolleys

Verhuistrolley's en inpakmaterialen zijn ter plaatse beschikbaar. Parkeer je wagen tot vlak voor de opslagruimtes en transporteer je meubels met alle gemak dankzij onze verhuistrolleys.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page