top of page

Opslag van gereedschap

Een opslag voor gereedschap huren in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de opslag van uw gereedschap: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een opslagruimte online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Gereedschap opslag antwerpen

Opslag van gereedschap en werkuitrusting

Het opslaan van gereedschap en werkuitrusting kan veel ruimte innemen. Sla daarom je gereedschap op bij Cobalt Box en creëer thuis meer ruimte. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je op ieder moment je gereedschap kan ophalen voor een klus.

Kwaliteit lever je enkel met kwalitatief gereedschap. Maar waar blijf je er mee? Je gereedschap is essentieel voor het goed draaien van je zaak maar kan soms nogal moeilijk op te bergen zijn. Een opslagruimte kan dan oplossing bieden!

Omdat onze opslagruimtes altijd toegankelijk zijn kan je 's ochtends voor iedere klus je gereedschap komen ophalen en 's avonds weer alles keurig opslaan. Dit kan bij Cobalt Box in Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. Zo geniet je gereedschap van een vochtvrije en verwarmde opslag en kan jij je zorgeloos focussen op je zakelijke activiteiten!

 

Je gereedschap is veilig en steeds 24/7 toegankelijk in al onze self-storage vestigingen.

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Gereedschap opslag in Antwerpen

De veiligheid garanderen van je gereedschap

Je gereedschap is in veilige handen. Je gereedschap opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

Keurige opslag van al je gereedschap

Terug orde op zaken stellen. Zorg ervoor dat je gereedschap niet overal rondslingert en creëer weer orde en netheid. Zo vermeid je beschadigingen aan je gereedschap en geniet je van meer ruimte.

24/7 toegang tot je gereedschap

24/7 toegang tot je gereedschap. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je gereedschap wanneer het nodig is.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page