top of page

Opslag voor een fiets / brommer / moto

Een opslag huren voor fietsen, brommer of moto in Antwerpen kan snel en eenvoudig bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de bewaring van uw geliefde transportmiddel: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een opslagruimte online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Opslag voor fiets / brommer / moto

Opslag voor fietsen, brommer of moto

Kom je ruimte te kort voor jouw favoriete vervoersmiddel? Sla je fietsen, brommer of moto dan op in een opslagruimte bij Cobalt Box. Start of beëindig jouw uitstap met een lekkere tas koffie bij Cobalt Box en wees er zeker van dat je fiets / brommer / moto in veilige handen is dankzij onze beveiligde toegangscontrole.

Jouw favoriete vervoersmiddel mag niets overkomen. Misschien kom je thuis net wat plaats te kort om haar correct en veilig op te bergen. Sla je fiets / brommer / moto dan op in een opslagruimte bij Cobalt Box. Wij zorgen ervoor dat je fiets / brommer / moto in piekfijne staat verkeert als je haar komt ophalen voor een trip. Je creëert ook meer ruimte in je eigen garage / berging voor andere zaken en je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen of krassen door plaatstekort.

 

Jouw fietsen, brommer of moto zijn in veilige handen: je goederen opslaan in een self-storage van Cobalt Box is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Fietsopslag / brommer opslag / moto opslag in Antwerpen

Opslag van meerdere fietsen, brommers, moto's

Een ruime opslagruimte bij Cobalt Box biedt de mogelijkheid om meerdere fietsen, brommers of moto's in op te slaan. Of je nu alleen of samen met vrienden met een opslagruimte wil huren, bij Cobalt Box vind je zeker de opslagruimte die aan je wensen voldoet.

Meer ruimte voor andere spullen

Sla je je fietsen / brommer / moto strategisch op in een opslagruimte dan houd je zeker nog voldoende ruimte over voor bijkomende zaken. Je kan dozen stapelen tot max 3m hoog in onze opslagruimtes! Door bijkomende spullen op te slaan in een opslagruimte creëer je thuis meer plaats en voorkom je onnodige beschadigingen. 

24/7 toegang met toegangscontrole

Altijd toegang tot je favoriete vervoersmiddel met 24/7 beveiligde toegangscontrole, brand- en camerabewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage! Met onze flexibele huurformules vind je altijd wel een gepaste oplossing voor jouw opslag op maat.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page