top of page

Voorraadopslag voor een webshop / winkel

Huur een voorraadopslag voor een webshop / winkel in Antwerpen bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de opslag van uw voorraad: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een voorraadopslag online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Stockage de stock

Voorraadopslag voor webshops en winkels

Het beheren van je voorraad kan veel ruimte innemen. Sla daarom je webshop of winkel voorraad op bij Cobalt Box en creëer thuis of op kantoor meer ruimte. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je op ieder moment je voorraad kan beheren.

Een succesvolle webshop zorgt voor een zo snel mogelijke levering naar al haar klanten. Maar waar blijf je met al die voorraad? Je webshop voorraad is essentieel voor het goed draaien van je online webwinkel maar kan soms nogal moeilijk op te bergen zijn. Een opslagruimte kan oplossing bieden!

Draait je winkel op volle toeren en heb je daarom plaats te kort om je voorraad op te slaan? Een opslagruimte is de ideale oplossing om je winkel concept verder uit te bouwen en je voorraad keurig op te slaan.

 

Heb je je winkel op de gelijkvloers en je voorraad op de eerste verdieping dan kan het lonen om een opslagruimte te huren. Als eens gedacht aan een extra ruimte boven je winkel om te relaxen? Of meer winkelruimte voor je klanten? Een voorraadopslag is bij Cobalt Box is een voordelige opslag oplossing voor winkels.

Omdat onze opslagruimtes altijd toegankelijk zijn kan je 24/7 je webshop / winkel voorraad komen ophalen of aanvullen. Dit kan bij Cobalt Box in Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. Al onze opslagruimtes bevinden zich in een beveiligd gebouw met elektronische toegangscontrole en camerabewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage! Zo geniet je webshop / winkel voorraad van een veilige en professionele opslagruimte en kan jij je zorgeloos focussen op je zakelijke activiteiten!

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Webshop / winkel voorraad opslaan in Antwerpen

De veiligheid garanderen van je voorraad

Je voorraad is in veilige handen. Je voorraad opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage!

Keurige opslag van al je voorraad

Orde op zaken stellen. Zorg ervoor dat je voorraad niet overal rondslingert en creëer weer orde en netheid. Zo vermeid je beschadigingen aan je goederen en geniet je van meer ruimte thuis en op kantoor.

24/7 toegang tot je voorraad

24/7 toegang tot je voorraad. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je goederen wanneer het nodig is.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page