top of page

Kantooropslag huren

Huur een opslag voor een kantoor in Antwerpen bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de opslag van kantoormeubels en archieven: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een kantooropslag online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

Kantooropslag huren

Opslag voor een kantoor

Plan je een kantoor verhuis of herinrichting van je kantoor? Of kom je gewoonweg plaats tekort? Sla je kantoor goederen dan tijdelijk op bij Cobalt Box. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je goederen.

Een kantoor verhuis of herinrichting brengt veel met zich mee. Door je goederen tijdelijk op te slaan in een opslagruimte zijn ze in veilige handen. Vermijd verfvlekken of beschadigingen aan je kantoormeubels tijdens een herinrichting en kies voor een gepaste opslagruimte in jouw regio.

Kom je gewoonweg plaats te kort in je kantoor? Geen nood, Cobalt Box kan je helpen om weer orde op zaken te stellen. Plaats je overige kantoorgoederen en archieven in een opslagruimte bij Cobalt Box. Al onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je goederen. Opslaan kan bij Cobalt Box in Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. Al onze opslagruimtes bevinden zich in een beveiligd gebouw met elektronische toegangscontrole en camerabewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage of berging! Zo profiteer je van een veilige en professionele opslagruimte en kan jij je zorgeloos focussen op je zakelijke activiteiten.

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Kantooropslag in Antwerpen

Opslag van kantoormeubels en goederen

Je kantoormeubels en goederen zijn in veilige handen. Je goederen opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage of berging!

Archiefopslag

Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je archieven bij te houden. Onze opslagruimtes zijn een ideale oplossing en zorgen ervoor dat je archieven er piekfijn bij staan als je ze nodig hebt.

24/7 toegang tot je kantoorgoederen

24/7 toegang tot je kantoorgoederen. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je goederen wanneer het nodig is.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page