top of page

Opslag bij een kantoorverhuis

Huur een opslag voor een kantoorverhuis in Antwerpen bij Cobalt Box Self-Storage. In regio Antwerpen hebben wij vijf Self Storage vestigingen voor de opslag van kantoormeubels en archieven: Antwerpen, Merksem, Deurne, Mortsel en Brasschaat. U kan in slechts enkele klikken een zakelijke opslag online huren. Zo kan u bij aankomst meteen beginnen met opslaan!

Geniet van de Cobalt Box voordelen

Promoties voor nieuwe huurders

Flexibel huurcontract zonder vaste termijn

24/7 toegang tot je opslagruimte

Overdekte laad- en loszone

Gratis verhuistrolley's ter plaatse

Inpakmaterialen beschikbaar

opslag voor kantoorverhuis

Opslag van kantoormeubels en archieven

Plan je een kantoor verhuis of herinrichting van je huidige kantoor? Sla je kantoor goederen dan tijdelijk op bij Cobalt Box. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je goederen.

Een kantoor verhuis of herinrichting brengt veel met zich mee. Door je goederen tijdelijk op te slaan in een opslagruimte zijn ze in veilige handen. Vermijd verfvlekken of beschadigingen aan je kantoormeubels tijdens een herinrichting en kies voor een gepaste opslagruimte in jouw regio.

 

Al onze opslagruimtes bevinden zich in een beveiligd gebouw met elektronische toegangscontrole en camerabewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage of berging! Zo profiteer je van een veilige en professionele opslagruimte en kan jij je zorgeloos focussen op je zakelijke activiteiten.

Opslagruimtes

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging

Box XS

Opslagruimte Box XS

1 - 2 m²

Box L

Opslagruimte Box L

8 - 10 m²

Box S

Opslagruimte Box S

3 - 4 m²

Box XL

Opslagruimte Box XL

11 - 15 m²

Box M

Opslagruimte Box M

5 - 7 m²

Box XXL

Opslagruimte Box XXL

16 - 30 m²

Kantooropslag in Antwerpen

Opslag van kantoormeubels en archieven

Je kantoormeubels en archieven zijn in veilige handen. Je goederen opslaan in een opslagruimte is genieten van een beveiligde toegangscontrole met camerabewaking en brandbewaking. Dat is een stuk veiliger dan de gemiddelde garage of berging!

Oplossingen voor korte en lange termijn

Profiteer van onze flexibele huurcontracten zonder vaste termijn en bepaal zelf hoe lang je een opslagruimte wil huren. Huur je langer dan drie maanden, dan krijg je de eerste maand aan slechts €1!

24/7 toegang tot je kantoorgoederen

24/7 toegang tot je kantoorgoederen. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk zodat je altijd toegang hebt tot je goederen wanneer het nodig is.

Vragen over onze opslagruimtes? Bekijk onze FAQ's

bottom of page